Your appearance is the first impression your soul gets to give... "Az ember külsője, belsőjének címlapja."

2016. október 14., péntek

The Naan Design 1st B-day










HU:
Az első The Naan Design brand szülinap a KÉK – Kortárs Építészeti Központban került megrendezésre, az egészen családias hangulatú esemény. Nati és Ági, mint mindig így most is a legnagyobb igyekezettel és odafigyeléssel gondoskodtak a vendégekről és a márka prezentálásáról.
A Le Toucher de Luxe kollekció kézzel készített bőr ékszerekből, táskákból és övekből áll. A bőrökhöz prémium minőségi 16karátos arany bevonatú kellékeket és SWAROVSKI kristályokat használtak. 
Az est folyamán egy pop-up vásáron keresztül szemügyre vehettük a márka eddigi munkáit, egy prezentáción keresztül végig nézhettük az új kollekció look book fotóit és egy divatbemutatón keresztül  megcsodálhatta a nagyérdemű az új kollekció darabjait. A modellek és bloggerek a bemutató után elvegyültek a vendégek közt és ekkor az közösségi oldalak portálain is fellendült az élet a különböző hangulatképek és szelfi sorozatok által. :)
Litvin Natasának és Tóth Ágnesnek szívből gratulálok a márkajukhoz és további ilyen szép sikereket kívánok Nekik!


EN:
The first and completely homely athmosphere brand's birthday of The Naan Design was in KÉK – Kortárs Építészeti Központ. Nati and Ági - as usual - were very careful about representing their brand and also looking after their guests. The Le Toucher de Luxe collection is a handmade leather jewellery, bags and belts. For the leather they used premium quality 16 carat gold coating hardware and SWAROVSKI crystals.
During the night we could look at their products in the pop-up store, watch a presentation on a big screen and later we could look at the new collection's pieces in a small fashion show. The models and bloggers who represent the new collection were mixed up with the guests, and from that time the social media got a lot of selfies and product pictures about the event. :)
I sincerely wish for a successful future for this brand and I wish good luck to Natasa Litvin and Ágnes Tóth!

Photos by Ágnes Tóth Photography
Special thank you to Stephen Campbell.

Támogatók: