Your appearance is the first impression your soul gets to give... "Az ember külsője, belsőjének címlapja."

2017. március 17., péntek

Chupa Chups x Tezenis



HU:
Pénteken a Chupa Chups X Tezenis sajtóeseményen jártam, ahol megnézhettem ennek a 9napig tartó kollaborációnak a darabjait.  Az abszolút tavasz üdvözlő, vibráló színekben pompázó kollekció teljesen levett a lábamról. Az idei szezon színe a rózsaszín, minden mennyiségben és árnyalatban. Ez a pulóver nem egy egyszerű raglán ujjú felső, ez egy Salvador Dali munkáját is bemutató szezon kezdő "must have" darab! Ezzel elárultam, hogy ez a kollekció nem csak az édesség és a Tezenis fehérnemű rajongóknak szól, hanem azoknak is akik szeretik Dali munkáit! A logót a művész az édesség tetejére tervezte ezzel nagyban hozzájárulva a márka világsikeréhez.
A kollekció március 17-e és 26-a között elérhető az üzletekben. Mindenképpen nézzétek meg!

EN:
Last Friday I was in the Chupa Chups X Tezenis event, where I could see the two brands collaboration capsula collection. The collection absolutely welcomes the Spring with its vivid colours and I fell in love with it.
This season's colour is pink with all amounts and shades. This raglan sleeves pullover below is not a simple piece, it is showing a Salvador Dali piece on it which makes it a "must have"! This collection is not only for sweet and Tezenis lingerie fans, it is also for Dali lovers! The artist made the logo on the top of the lollipop and it was a big factor in making the brand world-wide known and famous.
The collection is available between 17 - 26th of March. Take a look if you can, it is worth it!