Your appearance is the first impression your soul gets to give... "Az ember külsője, belsőjének címlapja."

2017. február 13., hétfő

Calzedonia spring/summer collection '17 part 2. legwear



VALENTIN NAPI ZOKNI SZETTEK
A Calzedonia és a Disney szerződésben állnak, ennek a gyümölcse a Valentin napi kollekció, amin  Disney párok találhatók. A kedvenceim. :)

VALENTINE'S DAY COLLECTION
Calzedonia and Disney have a contract and for this Valentine day they have made this absolutely adorable Disney pairs sock collection. I am in love. :)







BASIC DARABOK
A kollekciónak ez a része örökzöld klasszikusokat tartalmaz. Harisnyák és longuettek mellett a necc is megtalálható ebben a kollekcióban.

BASIC COLLECTION 
This collection is always in the market. It has the basic tights, longuettes and fishnet tights which basically never go out of fashion.


















EGZOTIKUS GLAMOUR
Trópusi nyomatok, flitteres tukánok, flamingók és szivárványok jelennek meg a
zoknikon és válnak a tavasz a vitathatatlan trendjeivé. A Calzedonia farmerek és harisnyák flitterekkel frissülnek fel és rátétekkel idézik meg a nyár vidámságát.

EXOTIC GLAMOUR 
Tropic pattern, spangle toucan, flamingos and rainbows show up in this collection. Socks, leggings and jeans will also be sparkling.




VÁROSI FESZTIVÁL
Bokánál koptatott és gyöngyökkel, strasszokkal díszített farmereket is találunk ebben a kollekcióban. A necc megint nagy divatját éli, a csillagok, a csíkok és a longuette-hatású necc harisnya is megtalálható lesz a következő szezonban.

FESTIVAL IN THE CITY 
In this collection we find ankle abraded jeans and leggings decorated with strass or pearl. The fishnet tight is in fashion again and we can find different patterns such as stars or stripes, or the longuette effect fishnet also.


























ÚJ GENERÁCIÓS LEGGINEK

A legújabb kihagyhatatlan, tavaszi modell, a Total Shaper leggings több színben  is elérhető. Különleges belső, hasformáló része finomítja a sziluettet – a control top a létfontosságú területen fejti ki hatását. A speciális tervezésű fenékrész varázslatos push-up hatást garantál.

A másik nagy újítás, az ISKO Slim Sexy Fit leggings. Az ISKO denim világszerte híres farmergyártó cég, akik tavaly nadrág készítésére idén leggings gyártására kollaboráltak a Calzedoniával. Ez a prémium minőségű farmeranyag a kényelem mellett, hordáskor egy számot farag le belőlünk. Egy próbát mindenképp megér szerintem. :)

NEW GENERATION LEGGINGS
The newest spring model after last year's jeans, the Total Shaper leggings which is available three colours. The special stomach shaper side of it makes your figure more slim.

The other new product is the ISKO Slim Sexy Fit leggings. ISKO is a world wide famous denim producer company, who last year collaborated with Calzedonia to make jeans, and this year to make leggings with a premium quality denim. The legging is so comfortable and at the same time we look one size slimer in it. I think it is worth a try. :)