Your appearance is the first impression your soul gets to give... "Az ember külsője, belsőjének címlapja."

2013. július 21., vasárnap

Lancôme Hypnôse Show Collection Alber Elbaztól


A Lancôme és a híres, izraeli divatguru, Alber Elbaz izgalmas együttműködésével jött létre az exkluzív, limitált szériás sminkkollekció, mely 2013. június 15-től kapható világszerte az üzletekben.


Alber Elbaz 1961-ben született, Marokkóban. 10 éves volt, mikor családjával Izraelbe emigrált.
A katonaság után divattervezésből szerzett diplomát és New Yorkba költözött, ahol 7évig dolgozott és tanult Geoffrey Beenetől.
2007-ben a Time Magazine a világ 100 legbefolyásosabb embere közé sorolta.
2001-től a Lanvin párizsi divatház művészeti vezetője. Az életben a  könnyedséget és a jó hangulatot tartja fontosnak, mely reklámfilmjén is megmutatkozik. Idén először tervezett termék dekorációt a Lancôme közreműködésével.

E kooperáció eredményeként a divat a szépséggel találkozik. A tervező a hivatalos honlapon megemlíti, hogy elképzeléseit szempillaspirál-üvegcsék formája és egy kis humor ihlette. Azt, hogy ilyen termékeket dizájnolhatott pedig páratlannak lehetőségnek véli, hiszen szavaival élve: “Ez olyan, mint ajándék dobozokon a masni, a legapróbb részlet is számít.”

A WWD-nek adott interjújában Alber azokról az inspirációkról mesél, melyek a szempillaspirál kollekcióra ösztökélték: “Egyszer egy elegáns helyen jártam (La Bristol hotel, Párizs), ahol az emberek ragyogtak. A cipők ragyogtak, a frizurák ragyogtak, a bőr, az órák, a gyémántok! Csak a szem nem ragyogott. Ekkor arra gondoltam, hogy ha lesz valaha alkalmam, szeretnék “boldog szemeket” varázsolni az emberek arcára, hogy azok is ragyogjanak.”





A kollekció neve Hypnôse Show. A 4 szettre különíthető termékcsalád 4 különböző hangulatot sugároz. A  Hypnôse Doll a piros szívecskékkel és az ártatlanságával, a Hypnôse Star a hollywoodi sztárokra emlékeztetve, a Hypnôse Drama a flamenco stílusú, polka rózsaszín pöttyeivel a magabiztos nőiességet sugározva, míg a Hypnôse Définicils szemeket ábrázoló ruhába öltöztetve a női szépség igazi titkára hívja fel a figyelmet.

Hypnôse Doll szett

 













Hypnôse Star szett















Hypnôse Drama szett

















Hypnôse Définicils szett















Természetesen a debütálás óta az apró csecsebecsék is helyet kaptak a porondon, mint ez a stílusban a kollekcióhoz illő neszeszeres tükör. 




 A Piros Kabátos Lány