Your appearance is the first impression your soul gets to give... "Az ember külsője, belsőjének címlapja."

2013. július 26., péntek

Kik állnak az elegancia hátterében? Górcső alatt Gwyneth Paltrow




Gwyneth Paltrow színésznő a konszolidáltan szexi megjelenéséről ismert, de kiknek is köszönheti fantasztikusan nőies ruháit?

A Vasember 3. premierjére érkező női főszereplő, egy Antonio Berardi ruhában jelent meg. A ruha különlegessége a két oldalt áttetsző fekete anyag használáta volt, mely sejtelmesen tudtunkra adta a színésznő ruha alatti naturalizmusát.




A 2013-as “Ready to wear” Berardi kollekció egészen egyedi darabját Gwyneth stylistja, Elizabeth Saltzman választotta és később pozitív hangnemben megerősítette a riportereket, hogy kliense sosem nézett ki jobban. “Gwynethnek van ízlése és önbizalma.” – jelentette ki a Hollywoodban igen népszerű szakmabeli.



A nagy port kavaró estélyi nem az első és egyetlen darab a művésznő gardróbjában. 2010-ben ugyanis a Reflektorfény premierjének vörös szőnyegén hasonlóan sejtelmes, bár kicsit pikánsabban vadóc kreációban kaphatták lencsevégre a fotósok. 


A 2011-es “Ready to wear”  Emilio Pucci kollekció provokatív darabját a filmben country énekesnőt alakító Gwyneth az egyszerű és szűzies tisztaságot jelképező fehér színnel kompenzálta, így alkotva igen ízléses, mégis határokat feszegetően merész outfit-et a nagyérdemű előtt.



Amint azt az alábbi példák is bizonyítják Gwyneth a bemutatók estélyére a karakterei által megtestesített személyiségek és önmaga stílusjegyeit vegyíti, így rejtélyesen sejtető eleganciáját időről – időre viszont láthatjuk Los Angeles filmgáláin.




A Piros Kabátos Lány