Your appearance is the first impression your soul gets to give... "Az ember külsője, belsőjének címlapja."

2016. augusztus 15., hétfő

Red Coat












HU:
A hétvégét, édesapám szülővárosában töltöttük, a gyönyörű Győrben. Bár, egész hétvégén esett, még ez sem állított meg minket a fotósorozat elkészítésében.
Piros átmeneti kabátunk pont az ilyen borús napokban a legpraktikusabb. Egy ilyen erőteljes szín nem hagyja, hogy az embernek rossz kedve legyen. Ruhakabát fazonunk egy fehér övvel emeli ki a derékvonalat. Kabátunk anyaga twill. Bélése kifejezetten fontos része a designnak, mert egy kis pluszt csempész a ruhába, illetve a kar résznél ha felhajtjuk a kabát ujját akkor a mintázat nem is marad titok.
Tökéletes választás a szürke hétköznapok elkerülésére.

EN:
We spent our weekend in my father's home town of the georgeus Győr this weekend. Even though all weekend was rainy, it did not stop us carrying out our planned photoshoot.
Our red temporary coat is perfect for this kind of cloudy days. This intense red colour will not let you be in a bad mood.
This pattern with a white skinny belt highlights the waist line. The fabric name is twill. The garment's lining is a really important part of the design because it gives that extra something to the look, especially if we tuck up the sleeves, when it's not a secret any more.
It is a great choice for dealing with those grey weekdays.


Kabát/Coat: ANDREASZANYI
Öv/Belt: Primark
Cipő/Shoes: GUESS 

Photos by Gürcan İşineri
Special thank you to Stephen Campbell.
All images taken on the LG G4.