Your appearance is the first impression your soul gets to give... "Az ember külsője, belsőjének címlapja."

2016. december 20., kedd

Lucky Karácsony






HU:
Abszolút megtisztelő volt, hogy részese lehettem a Lucky Shepherd Designer Store karácsonyi zártkörű bulijának. Jó érzés egy egész estét önfeledten beszélgetni bloggerekkel és tervezőkkel. Az est annyira jól sikerült, hogy ha valaki gondterhelten is érkezett, akkor is tutira mosollyal az arcán távozott :)
Külön hála a kis meglepetésért, amit nekünk készítettek, hiszen pont egy kulcs tárolási eszközt kerestem a napokban :) és pont egy ilyen trendi ajándékkal távoztam :) Katie pedig egy igazi angyal, aki mindig mindenkire gondol :)

EN:
It was an absolute honour to be part of the Lucky Shepherd Designer Store invite only Christmas event. It is a good feeling to be carefree and talking all night with bloggers and designers. The night was so good that if someone arrived in a bad mood, it is for certain she went home with a big smile. :)
I am really greatful for the little gift we received because I was looking for a key holder and I now have a really stylish one :)) and Katie is an angel, always thinking of everyone :)

Lucky Shepherd Designer Store